Shoma en Wilde Ganzen

In week 42 is een overeenkomst bereikt tussen Wilde Ganzen en de stichting Shoma voor de realisatie van een waterproject voor zowel school als de omringende leefgemeenschap. Tevens is in deze overeenkomst de aanschaf voor een schoolbus opgenomen.

Drinkwater is over het algemeen een groot probleem. Regenwater wordt opgevangen en kinderen moeten vaak ver lopen om water uit natuurlijke bronnen te verzamelen.

Ook voor onze school is veel water benodigd. Het wordt gebruikt voor bereiding van eten en voor meerdere sanitaire voorzieningen. Aan schoon water is gebrek, omdat het ook hele tijden niet regent en de bronnen dan droog staan, of weinig water leveren.

In de overeenkomst is opgenomen dat Shoma, onder de naam van Wilde Ganzen, geld inzamelt. Wilde Ganzen doet er 50% bij. Voor deze 50% zamelt Wilde Ganzen zelf geld in. Van de benodigde €40.000,- moet Shoma dus €26.666,- bij elkaar brengen en Wilde Ganzen €13.333,-.

Naast de bedragen die door Shoma bij elkaar gebracht worden kunnen ook particulieren aan dit project meedoen.

Als u geld overmaakt naar de rekening van Wilde Ganzen (NL 53 INGB 00 000 40 000) onder vermelding van 2016.0675 t.b.v. waterdistributiesysteem en schoolbus dan komt deze donatie bij het bedrag, dat Shoma moet inbrengen. Zonder die vermelding  vervalt het bedrag aan Wilde Ganzen en kunnen zij het voor andere projecten gebruiken.

 

wildeganzen_logo_2015_cmyk

Gerelateerde projecten

Overige nieuwsberichten