Cheque van stichting Bijeen!

Shoma_bijeen2

In maart hielden de openbare scholen van de Stichting Bijeen in Hoogeveen en de dorpen een bloeiende actie voor de school van Frank Bigirwamungu. Zoals bekend voert Frank al geruime tijd acties voor de bouw van een school in zijn geboortestreek Rubya in Tanzania.

Goed onderwijs is de basis voor goede ontwikkelingskansen in de breedste zin van het woord en daar draagt het openbaar onderwijs graag een steentje aan bij.

De kinderen van de scholen hebben groei-kweekpotjes verkocht en de winst van de verkoop is bestemd voor de inmiddels in Hoogeveen en omgeving bekende actie.

Op donderdag 12 juni heeft de bestuursvoorzitter van Bijeen, Alle Pijlman, in aanwezigheid van een vertegenwoordiging van de leerlingenraad van OBS Tiendeveen de opbrengst van de actie overhandigd aan Bert Hazeborg en Ton Bargeman. Dit gebeurde voor OBS Tiendeveen, te Tiendeveen.

14 locaties voor openbaar onderwijs in de gemeente Hoogeveen vormen samen de stichting BIJEEN. Samen trekken zij op bij de inrichting van en vormgeving aan Gewoon Goed Onderwijs, met ruimte voor de eigen identiteit va elke locatie, maar met oog voor de versterkende kracht van de samenwerking. Dat wordt onderstreept in de naam van de stichting. Beeldmerk van Bijeen is de bij, gebaseerd op het wapen van de gemeente Hoogeveen. Voor de school van Frank zijn ook nu de krachten gebundeld. De kinderen hebben voor een mooie opbrengst gezorgd.

Shoma_bijeen

Gerelateerde nieuwsberichten

Overige nieuwsberichten